spot_img

Udeblevne feriepenge og grønlandsk pensionsrod kan gå ud over fastholdelsen  

Mens politikerne taler behovet for en øget tilstedeværelse i Arktis op, oplever 200 danske soldater i og omkring Grønland langvarige problemer med deres feriepenge- og pensionsforhold. Det risikerer at gå ud over fastholdelse og rekruttering af personel til enhederne i netop det arktiske operationsområde, advarer divisionschef.

Hvis ikke det var tilfældet før, hersker der efter præsentationen af den såkaldte Arktis-kapacitetspakke ikke længere tvivl om, at en øget dansk tilstedeværelse i området har høj prioritet for både Nato og danske politikere. Alt imens der varsles oprustning på materiel- og uddannelsessiden, oplever mange danske soldater i og omkring Grønland til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer