spot_img

Soldater i Grønland afventer udbetaling af indefrosne feriepenge på femte måned

Mens resten af Danmark snart får de resterende to ugers indefrosne feriepenge udbetalt, venter mange ansatte i Arktisk Kommando og på de sejlende enheder i Nordatlanten efter mere end fire måneder fortsat på første udbetaling. ATP beklager, men lover, at en løsning er nært forestående.

Mange danskere så i efteråret 2020 frem til tre ugers indefrosne feriepenge at forsøde covid-19-tilværelsen med. Det gjaldt også danske soldater udsendt til rigsfællesskabets fjerneste egne i og omkring Grønland. Hvis man som ansat ved Arktisk Kommando eller på en af de sejlende enheder i Nordatlanten regnede med, at det var en formsag at få adgang til feriepengene, blev man imidlertid...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer