spot_img

Organisationer til forsvarsministeren: Læg linjen om, Trine Bramsen!

I et sjældent skarpt debatindlæg i Berlingske kritiserer formændene fra fem organisationer og foreninger på forsvarets område forsvarsminister Trine Bramsen for at skabe mistillid og detaljestyre Forsvarets og forsvarschefens kommunikation. Hvis ikke ministeren sadler om, risikerer det at få konsekvenser for opgaveløsningen, advarer de.

Modvinden tager til i styrke for forsvarsminister Trine Bramsen. I et fælles debatindlæg i Berlingske opfordrer formændene for fem organisationer og foreninger direkte ministeren til at lægge sin ledelsesstil og kommunikation om. Hvis ikke hun gør det, risikerer det i værste fald at gå ud over opgaveløsningen, advarer de.

Baggrunden er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
10. februar 2021 14:57

Ja, det så jo meget godt ud i starten men jeg skal da ellers lige love for der ikke er meget at råbe hurra for mere. Forsvaret bløder i forvejen personel og det sidste år eller 2 har jo ikke ligefrem gjort tingen bedre og det kan meget vel ende med at afgangen bliver så meget større end tilgangen at vi simpelthen ikke kan opstille de enheder der skal udsendes på grund af personalemangel. Det har Forsvsministeriets Personalestyrelse så deres egen løsning på “tag turen eller tag sparket”. Det er så bare et spørgsmål hvor længe den går. Sørgeligt det skal gå den vej :-/

En gammel kriger
Læser
En gammel kriger
10. februar 2021 19:18

Palle, sådan er det desværre, når vi er blevet en civil styret koncern.
På lige fod med Lego og Danfoss, jeg glæder mig til pensionen og tegner ingen rådighedskontrakt.

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
11. februar 2021 14:41

Glæd dig, blev sendt på pension 1/1-17, 42 år som militær/civil :-))