spot_img

SF afkræver forsvarsministeren forklaring efter kritik af coronahåndtering

OPDATERET: SF’s Anne Valentina Berthelsen kritiserer forholdene for de cirka 120 sergentelever på Hærens Sergentskole, der fortsætter uddannelsen, mens Danmark oplever det hidtil højeste smittetryk under covid-19-krisen. Hun har derfor stillet forsvarsminister Trine Bramsen en række spørgsmål til sagen.

Tirsdag kunne OLFI fortælle, hvordan flere end 120 elever på Hærens Sergentskole i Varde stadig har deres daglige gang på stedet. Her sover de på 12-mandsstuer og spiser sammen i cafeteriet tilsyneladende upåvirket af den covid-19-pandemi, der har lukket størstedelen af det omkringliggende samfund.

Læs også: Elever på Hærens Sergentskole kalder coronahåndtering...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer