spot_img

FMI bad auditørkorps undersøge læk af fortrolige oplysninger til Jeppe Handwerk

Da Kystredningstjenesten i 2015 skulle have nye gummibåde, ringede Jeppe Handwerk fra virksomheden Copenhagen Contractors A/S til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og bad ifølge anmeldelse til auditørkorpset om at få ændret kravspecifikationerne, inden udbuddet var offentliggjort. Jeppe Handwerk vil ikke lade sig interviewe af OLFI, men bestrider dette forhold via sin advokat.

Der var noget helt galt. Sådan må man gå ud fra, at medarbejderen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) tænkte, da han havde lagt røret på efter en yderst besynderlig telefonsamtale. Den foregik i efteråret 2015. Medarbejderen var på arbejde i materiel- og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer