spot_img

Magasinet “Honnør” kan roligt overtage øgenavnet “Pravda” fra Forsvarsavisen

ANMELDELSE: Forsvarets nye medarbejdermagasin er på gaden i sin første udgave, som er flot og lækkert layoutet. Til gengæld dumper magasinet på indholdssiden, som er blottet for kant og indeholder forsvindende lidt nyt stof. Overflade, staffage og mikrofonholderi i stedet for dybde og sund intern kritik.

Hvorfor fik den nu hedengangne forsvarsavis internt i Forsvaret det lidet flatterende øgenavn Pravda efter det sovjetiske politbureaus partiorgan? Det gjorde den selvfølgelig, fordi Forsvarsavisen udelukkende indeholdt halleluja-artikler og tegnede et glansbillede af det danske forsvar, selv om de uniformerede skeletter væltede ud af metalskabene.

Forsvarsavisen afspejlede...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
10. december 2020 7:35

Det er dog ikke på glittet papir:-)