spot_img

HKKF advarer mod at bruge ISS-sag til politisk drilleri

ISS tilbød i september Forsvaret en vej ud af facility management-aftalen, som længe har været genstand for voldsom utilfredshed blandt Forsvarets ansatte. Tilbuddet har vakt oppositionens interesse, men sagen er for vigtig til politisk drilleri, mener man i Hærens Konstabel- og Korporalforening.

Sagaen om den upopulære facility management-aftale mellem ISS og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse ser ud til at få endnu et kapital. Fredag afslørede De Konservatives forsvarsordfører Niels Flemming Hansen under et samråd med forsvarsminister Trine Bramsen (S), at ISS allerede i september foreslog ejendomsstyrelsen, at man ophævede kontrakten.

ISS ville i så tilfælde skulle...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer