spot_img

Den bedst egnede?

ANALYSE: Forsvarsminister Trine Bramsen har fået sin nye departementschef. Hvem det skulle være, besluttede statsminister Mette Frederiksen og finansminister Nicolai Wammen. Noget tyder på, at Morten Bæks kvalifikationer mere drejer sig om en klimaminister, der ville vælge sin egen departementschef.

Man skal have de skeptiske briller på, når man i disse tider læser pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet. Vi skal ikke længere tilbage end den 30. juni, før forsvarsminister Trine Bramsen (S) i en pressemeddelelse kunne berette, at departementschef Thomas Ahrenkiel havde ønsket at vende tilbage til udenrigstjenesten i en stilling som ambassadør i Berlin. Det brændende ønske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Rasmus
Læser
Rasmus
14. september 2020 8:16

Hvis Morten Bæk ellers er en rutineret topleder og kan finde ud af det med Trine Bramsen så er det kun en fordel, at han også har et tæt forhold til Venstre, som er et centralt parti for aftaler om Forsvaret. Måske er det mere den brede illusion om, at der ansættes partineutrale topembedsmænd i det offentlige, som her får et skud fra boven. Fint, at punktere den myte, da alle topchefer i det offentlige er politiske ansættelser.