spot_img

Minister i et minefelt

ANALYSE: Forsvarsminister Trine Bramsens bastante udmeldinger om oprydning i og reorganisering af Forsvarsministeriets ressortområde er både modige og dristige. Men ordene forpligter, og hvis ikke ministeren leverer den hovedrengøring, som hele systemet forventer, risikerer hun at gå fra heltinde in spe til det modsatte.

Det hører til sjældenhederne, at en siddende minister rister sit eget departement og underliggende styrelser over sagte ild i fuld offentlighed. Men forsvarsminister Trine Bramsen (S) er ikke bange af sig. Siden skandalen med omfattende svindel i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udfoldede sig for rullende kameraer i december, har den stadig forholdsvis nye...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer