spot_img

Vidner pillede ét for ét tidligere hærchefs forklaring fra hinanden

Tre determinerede kvinder spillede en hovedrolle på tredjedagen af retssagen mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen. Også forsvarschef Bjørn Bisserup vidnede ligesom tidligere viceforsvarschef Per Ludvigsen, som på trods af en kandidatgrad i jura afslørede manglende viden om forvaltningsloven. Tirsdag procederer auditør og forsvarer, inden der måske falder dom over middag.

Vi skal to uger tilbage i tiden. Mandag den 5. maj begyndte retssagen mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen med, at den tiltalte selv vidnede i retten. Anklageskriftet indeholder fem forhold, og det første er allerede beskrevet indgående i dette medie gennem...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer