spot_img

»Det, vi ikke kan forklare, kan vi ikke forsvare«

Gennem flere år var Hans-Christian Mathiesen Forsvarets ansigt udadtil og optrådte scenevant i tv, radio og aviser. Han skrev sågar en bog med fagfolk om Forsvarets forhold til medierne. Men da han selv skulle leve op til sine egne principper, faldt han. Mandag sidder han på anklagebænken tiltalt for tjenestemisbrug med krav fra auditørkorpset om fængselsstraf.

Hvordan kunne det overhovedet lade sig gøre? I toppen af Forsvaret kendte de hende alle sammen, og de vidste, at hun ikke levede op til kriterierne. Forsvarschefen, viceforsvarschefen, personaledirektøren og ikke mindst chefen for Forsvarsakademiet, som endte med at optage hende på to af de mest eftertragtede uddannelser...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer