spot_img

Personalestyrelsen efterlyser lønnet hjælp til hotline under coronaudbrud

Forsvarsministeriets Personalestyrelse mangler hjælpere til at passe sundhedsberedskabets hotline-telefoner i Jonstruplejren ved Ballerup. Kunne du tænke dig løn for at hjælpe med støtte til callcenteret, kan du finde informationer her. Det kræver, at du har en fortid i Forsvaret er en del af reserven eller aktiv i Hjemmeværnet.

Coronakrisen har ramt Danmark med fuldstyrke. Danskerne arbejder hjemme, samtidig med at smitten spreder sig, og sundhedsmyndighederne forbereder sig på flere indlagte. Ifølge eksperter mangler vi endnu at se udbruddet af Covid-19 toppe, og det sker formentlig først om nogle uger.

Samtidig vokser bekymringen rundt om i de danske hjem, og til at hjælpe med at afklare spørgsmål, har myndighederne oprettet en hotline. Da Coronavirus/COVID-19 er en meget stor opgave at håndtere for hele sundhedsberedskabet, er det vurderet at de sundhedsfaglige ressourcer skal benyttes dér, hvor der er allermest behov for dem.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget …

⚠️ ER DU FRIVILLIG I HJEMMEVÆRNET, RESERVIST ELLER TIDLIGERE MILITÆRT ANSAT? ⚠️Så er det dig, vi har brug for! Hjælp…

Posted by Forsvarsministeriets Personalestyrelse on Thursday, 12 March 2020

Derfor har Forsvarsministeriets Personalestyrelse fået til opgave at bemande Rigspolitiets call-center omkring Coronavirus/COVID-19 for at kunne besvare alle opkald på bedst mulig vis. Hotlinen håndterer hver dag et meget stort antal henvendelser, og for at beredskabet kan besvare det stigende antal opkald, har personalestyrelsen behov for mandskab.

Du vil som telefonoperatør i Jonstrup indgå i et tværfagligt samarbejde med medarbejdere fra Politiet, Beredskabsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Hjemmeværnet m.v. Stillingerne er opgavebegrænsede, og ansættelsen vil ophøre uden varsel, når behov for opretholdelse af call-centeret ophører.

For at blive en del af beredskabet kræver det, at du er en del af Hjemmeværnets frivillige, Forsvarets reserve eller har en fortid som militært ansat i Forsvaret. Du kan læse mere om muligheden for at hjælpe her i dette stillingsopslag, og alle ansøgninger skal ske gennem dette link. Har du spørgsmål til stillingerne, kan du skrive til LRGNE-KTP-REK@mil.dk.

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer