spot_img

Dansk transportfly redder liv i Mali

Det danske bidrag til FNs mission i Mali er i denne weekend halvvejs i sin opgaveløsning. Flyvevåbnets transportfly af typen Hercules C-130J er stærkt efterspurgt i det vestafrikanske land, hvor FN har lidt store tab blandt andet under transportkørsler. Derfor er flyet i høj kurs og bliver brugt flittigt.

BAMAKO, MALI

Man hører ikke meget om situationen i det afrikanske land Mali. Den nordlige del af landet har i årevis været hærget af etniske konflikter og islamistisk terror, og i den centrale del er sikkerhedssituationen på det seneste forværret. Selv om FN har været til stede i landet i mange år, og FN’s tropper arbejder side om side med både Malis hær og den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer