spot_img

»Vi skal vi have styr på det, og der skal helst ikke opstå flere fejl«

INTERVIEW: Laila Reenberg erkender som direktør Forsvarsministeriets Personalestyrelse, at det nye IT-system for registrering af arbejdstid blandt medarbejderne volder mange problemer. Men personalestyrelsen arbejder sammen med leverandøren målrettet på at løse alle problemer, lover hun. Her kan du høre hende forklare baggrunden for nogle af alle frustrationerne.

Det har været en tung begyndelse på det nye år for Forsvarsministeriets Personalestyrelse. I oktober tog styrelsen et nyt IT-system til registrering af arbejdstid i brug for de omkring 24.000 ansatte på Forsvarsministeriets område, og siden har kritikken haglet ned over såvel styrelsen som IT-systemet. På trods af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
10. februar 2020 16:14

Det er nu ikke kun det nye tidsregistreringsprograms skyld. Allerede fra juni 2019 – 5 måneder før det nye program blev sat i drift – kunne Forsvarets Regnskabsstyrelse ikke korrekt udbetale øvelsestillæg for reservepersonel på den nye HPRD-overenskomst. Det kan de stadigt ikke, så jeg har en a-konto-udbetaling som de har lovet ikke at modregne før de korrekt kan udbetale det udestående beløb. Det gjorde de første gang ;-(