spot_img

Personalestyrelsen beklager fortsat lønkaos og problemer med arbejdstid

Vanskeligheder med at registrere medarbejdernes arbejdstid korrekt fortsætter med at volde personalestyrelsen problemer. Korrekte lønudbetalinger halter, opgørelsen over arbejdstid sejler, og frustrationerne vokser. Men styrelsen arbejder hårdt på at få problemerne løst senest i løbet af to uger.

Forkert løn. Manglende udbetaling af overarbejde. Fejl i tidsregistreringen. Problemerne fortsætter med Forsvarets nye IT-system til 103 mio. kr., som skulle lette registreringen af arbejdstid for de omkring 24.000 ansatte på Forsvarsministeriets område. Det blev taget i brug i oktober og har givet anledning til voldsomme frustrationer lige siden.

»Det er et kæmpe problem, at vores...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer