spot_img

Straffesagen mod H.-C. Mathiesen kommer for Retten i Viborg i maj

Der er i maj afsat fire retsdage til straffesagen mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen. Han er tiltalt for bl.a. tjenestemisbrug, videregivelse af fortrolige oplysninger og særlig grov pligtforsømmelse ved at have hjulpet sin kæreste frem i karrieren.

Fire dage kommer det til at vare at afgøre sagen mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen. Han har været fritaget for tjeneste siden den 24. oktober 2018 og blev kort før jul tiltalt for bl.a. tjenestemisbrug, videregivelse af fortrolige oplysninger og særlig grov pligtforsømmelse ved at have hjulpet sin kæreste frem i karrieren. Sagen er nu blevet berammet til hovedforhandling ved...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer