spot_img

Ny rapport sår alvorlig tvivl om Tysklands evne til at forsvare sig selv

Det står skidt til med Tysklands evne til at forsvare sig selv. Det er den bekymrende konklusion i en ny rapport, som Forbundsdagens militære ombudsmand tirsdag præsenterede de tyske politikere for. Af rapporten fremgår det, at det tyske forsvar aktuelt udfordres af en voldsom mangel på både personel og funktionelt materiel.

Det må have givet anledning til dybe panderynker, da Tysklands militære ombudsmand, Hans-Peter Bartels, tirsdag fremlagde sin 61. årsrapport for Bundesdagen. Der er nemlig ikke de positive toner, der slås an i den 118 sider lange gennemgang af det tyske forsvar. Tværtimod tegner rapporten et dystert billede af Tysklands aktuelle forsvarsevne.

Først og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer