spot_img

Frivillig ildsjæl indhenter rabataftale nummer 300 til danske veteraner

Jimmi Povlsen har de seneste to år brugt de fleste af sine vågne timer på at indgå rabataftaler til glæde for danske veterankortholdere. I skrivende stund har 30.000 veteraner meldt sig ind på Veterankortet.dk, som løbende opdateres og snart runder rabataftale nummer 300. Arbejdet handler dog mest om sikre veteranerne den påskønnelse, de fortjener, fortæller han.

Da veterankortet blev introduceret i 2011, herskede der en vis usikkerhed om, hvad det egentlig skulle til for. Kortets praktiske anvendelsesmuligheder var ret begrænsede, og værdien derfor svær at få øje på.

I dag er sagen en helt anden, og det er i høj grad takket være Jimmi Povlsen. Han står bag hjemmesiden...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer