spot_img

Professor: Trine Bramsen bagatelliserer og dækker over forsvarschefens brøler

Forsvarsministeren svarede onsdag på spørgsmål i folketingssalen om forsvarschefens hemmelige møder med bl.a. kronprinsen. Hun ser dog ikke ud til at have forstået sagens alvor, mener professor, som kalder det bekymrende. Men kongehuset må glæde sig, mener han.

Forsvarsministeren lader ikke til at have forstået hverken sagens kerne eller dens alvor. Og det er bekymrende, lyder kritikken fra en professor i offentlig forvaltning. Onsdag svarede forsvarsminister Trine Bramsen (S) på spørgsmål i folketingssalen om forsvarschefens hemmelige loge-lignende møder med bl.a. kronprins Frederik og medlemmer af Forsvarets øverste ledelse, som dette medie afdækkede for snart to uger...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer