spot_img

Nedstyrtet missil rejser mistanke om russisk traktatsnyd

Et nedstyrtet russisk missil af Iskander-typen giver i disse dage anledning til løftede øjenbryn i Vesten. Missilet skulle have en maksimal rækkevidde på 500 kilometer, men nåede at flyve hele 650 kilometer, før det i torsdags styrtede under en test i Kazakhstan. Det giver stærke indikationer på endnu et russisk brud på den nu skrottede INF-traktat.

Det kan virke som en undseelig historie i det store nyhedsbillede, at et russisk missil er styrtet ned under en missiltest over Kazakhstan. Når nedstyrtningen alligevel vækker international opsigt, er det fordi, at Iskander-missilet nåede at flyve hele 650 kilometer. Det er væsentlig længere, end man hidtil har haft bevis på,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer