spot_img

Hærchef ændrede kriterier, så kæresten kunne optages på uddannelse

Generalmajor Hans-Christian Mathiesen gav sin kæreste en uberettiget fordel og krænkede det offentliges ret ved at ændre på kriterierne til optagelse på Operations- og Føringsuddannelsen, så kæresten kunne optages. Det fremgår af anklageskriftet mod generalmajoren.

Auditør Claus Risbjerg i Viborg tvivler ikke. Han mener at kunne føre bevis for, at generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen ændrede på kriterierne for optagelse på Operations- og Føringsuddannelsen (OFU), så hans kæreste LGV alligevel kunne optages på trods af manglende kvalifikationer. Det fremgår af anklageskriftet mod “HC”, som OLFI har søgt aktindsigt i.

Her kan man læse, at...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer