spot_img

Så mange gange hørte Ahrenkiel nyt om svindelsag i ejendomsstyrelsen

Forsvarsminister Trine Bramsen gjorde det tirsdage klart, at svindelsagen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse ikke i første omgang får konsekvenser for departementschef Thomas Ahrenkiel. To centrale spørgsmål står dog ubesvarede tilbage: Præcis hvornår blev departementschefen bevidst om svindelsagens omfang, og hvor stærk er Bramsens tillid?

Mange journalister måtte forlade tirsdagens pressemøde i Forsvarsministeriet med uforrettet sag –  i hvert fald hvis de havde håbet at få svar på, hvorfor Trine Bramsen “nøjedes” med at fritage koncernstyringsdirektør Per Pugholm Olsen og direktør i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES), Hans Høyer, for tjeneste.

Trods...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
ottochristensen
Læser
ottochristensen
11. december 2019 14:28

Gad vide om Forsvarsministeren og Departementschefen har noget privat kørende.