spot_img

Statsrevisorerne retter historisk skarp kritik mod ejendomsstyrelsen

Statsrevisorerne rettede fredag historisk hård kritik mod Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, der ”ikke har levet op til basale krav registrering, dokumentation og kontrol af indkøb”, og som i flere tilfælde “helt uacceptabelt” har afgivet ufuldstændige og urigtige oplysninger til Rigsrevisionen.

Sagen om skyggeindkøb i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse nåede i dag et foreløbigt klimaks, da statsrevisorerne fremlagde deres bemærkning til Rigsrevisionens beretning om indkøb ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES).

I bemærkningen retter statsrevisorerne en sjældent hård kritik mod FES, der har ”forvaltet i strid med gældende regnskabsregler og ikke levet...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer