spot_img

HKKF-formand Flemming Vinther slutter fred med bestyrelsen

Det ulmende personopgør i HKKF’s bestyrelse ser ud til at være overstået. Sent mandag eftermiddag blev formand Flemming Vinther og ni bestyrelsesmedlemmer bag et mistillidsvotum mod formanden enige om at begrave stridsøksen og arbejde på at nå til enighed om den fremtidige linje for fagforeningen.

Der bliver ikke nogen ekstraordinær kongres i HKKF i den nærmeste fremtid. Det står klart efter gårsdagens møde i HKKF’s bestyrelse. Fronterne var ellers trukket skarpt op forud for mødet, og mens en kongres stadig lå i kortene:

»Et valg mellem arrogance og respekt,« kaldte de bestyrelsesmedlemmerne den ekstraordinære kongres, der skulle have været afholdt i går, men som på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer