spot_img

Mistillidsopgør i HKKF kan ende mindeligt

OPDATERET 16.50: HKKF skulle i dag have afholdt ekstraordinær kongres som konsekvens af ni bestyrelsesmedlemmers mistillidsvotum til fagforeningens formand Flemming Vinther. Kongressen er imidlertid aflyst, og de stridende parter mødtes i stedet til et bestyrelsesmøde, hvor man er blevet enige om at genskabe den indbyrdes tillid og fortsætte samarbejdet.

HKKF indkaldte 20. november til en ekstraordinær kongres, der skulle have fundet sted i dag, 2. december. På kongressen skulle fagforbundets delegerede have taget stilling til det mistillidsvotum, som ni bestyrelsesmedlemmer har stillet formand Flemming Vinther. Kongressen er imidlertid blevet aflyst, da den viste sig at være...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer