spot_img

Chefer ser ingen problemer i at deltage i krebsegilde i leverandørs private hjem

I regi af Anders Lassen Fonden har Jeppe Handwerk i tre år lagt privat hjem til et årligt krebsegilde, hvor cheferne for både Specialoperationskommandoen og Frømandskorpset gerne deltager sammen med kronprins Frederik. Gennem virksomheden Copenhagen Group sælger Jeppe Handwerk også militært materiel for millioner til Forsvaret, hvor slutbrugerne bl.a. er Specialoperationskommandoen og Frømandskorpset.

Blandt SOF’er rangerer Anders Lassen som en legende. SOF er den daglige forkortelse for Special Operations Forces – på dansk specialoperationsstyrker eller nærmere betegnet frømænd og jægersoldater. Anders Lassen var en dansk eventyrer og elitesoldat, som under Anden...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Henrik B. Andersen
Læser
Henrik B. Andersen
10. december 2019 18:03

Det er svært ikke at trække parallel til Forsvarets Ejendomsstyrelse, og genrelt tvivlsomme indkøb og manglende sikre kontroller i regnskabet. Om ikke direkte så indirekte med en kultur, hvor man ikke forstår, at der skal være sikkerhed og åbenhed på et område som Forsvaret indkøb.