spot_img

Bestyrelsen i HKKF stiller formand Flemming Vinther mistillidsvotum

Et stort flertal af HKKFs forbundsbestyrelse har stillet forbundsformand Flemming Vinther et mistillidsvotum og kræver hans afgang. Uenigheden bunder i modstridende opfattelser af, hvilken vej HKKF skal gå. HKKF har indkaldt til ekstraordinær kongres i Vingsted den 2. december.

Et flertal på ni medlemmer ud af den 12 mand store forbundsbestyrelse i HKKF ønsker forbundsformand Flemming Vinthers afgang. De har derfor stillet ham et mistillidsvotum. Forbundsformanden har svaret igen ved at bede en ekstraordinær kongres tage stilling til, om soldaternes fagforening skal gå formandens vej eller eller bestyrelsens.

»Det er et mistillidsvotum, der bunder i en uenighed så dyb, at jeg...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer