spot_img

Vesten trænger til en drøftelse af, hvad den vil med sig selv

DOBBELTANMELDELSE: I en tid, hvor den vestlige verden forekommer uden fælles målsætning og strategisk tænkning, og hvor man træffer bizarre beslutninger, er generalerne Jim Mattis og Henri Bentégeats respektive bøger om krigsførelse gode udgangspunkter for en drøftelse af, hvad Vesten vil med sig selv.

Hermed bringes to boganmeldelser, som dækker det samme emne, krigsførelse, fra to forskellige vinkler. Bøgerne er forfattet af generaler, som begge har spillet en betydelig rolle i deres respektive lande og været dybt involveret i den politisk-militære proces. Processen har over tid ændret dimension, fordi de færreste af nutidens politiske ledere har militær erfaring eller...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer