spot_img

Budgetskred i ejendomsstyrelsen udsætter vedligeholdelser på tjenestesteder

INTERVIEW: Manglende kritisk sans i forbindelse med godkendelsen af bestillinger har betydet, at ejendomsstyrelsen allerede i maj havde brugt 70 pct. af årets budget. Overskridelsen betyder, at en række planlagte vedligeholdelsesopgaver må udskydes til 2020. Interview med Hans Høyer – direktør i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Allerede fem måneder inde i 2019 havde Forsvarets Ejendomsstyrelse (FES) brugt 70 procent af sit budget for hele året, hvilket har indskrænket rammerne for, hvilke vedligeholdelsesopgaver man har kunnet løse i år. En stribe planlagte opgaver er derfor blevet udskudt til 2020, fortæller direktør Hans Høyer til OLFI.

Hans Høyer er direktør i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer