spot_img

Civile embedsmænd skal godkende militære chefer, som vil til tops i Forsvaret

INTERVIEW: Et nyt bemandingssystem for chefer i Forsvaret introducerer et udnævnelsesråd, som skal godkende kommende militære topchefer. Civile jurister udgør to tredjedele af rådet, men det ser forsvarschefen ikke umiddelbart som noget problem. Hvis det er det, laver vi det om, siger general Bjørn Bisserup i dette interview med OLFI.

Normalt tilfalder det militære chefer at vurdere militære ansøgere. Men i et helt nyt bemandingssystem skaber Forsvarsministeriet sammen med Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriets Personalestyrelse et såkaldt udnævnelsesråd, der fremover skal vurdere og godkende ansøgninger fra oberstløjtnanter og kommandørkaptajner, som ønsker...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer