spot_img

Soldater advarer: Nedprioritering af missionsforberedelse kan koste dyrt

Der er ikke meget train as you fight over missionsforberedelserne, når danske soldater sendes til Afghanistan i forbindelse med Operation Resolute Support. For få instruktører og manglende kontinuitet i træningen risikerer at bringe danske liv i fare. Det mener flere hjemvendte soldater, der kalder nedprioriteringen af træningen for ”grotesk”.

Det kniber med standarden på den missionsforberedende træning forud for danske styrkers udsendelser til Operation Resolute Support i Afghanistan. Der mangler både folk og uddannelsesplaner for træningsforløbene, og det kan i yderste konsekvens blive fatalt. Det mener flere soldater, som OLFI har været i kontakt med, og som udtaler...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer