spot_img

Forældelsesfrist nærmer sig i sag mod Forsvarets tidligere finansdirektør

Midt- og Vestjyllands Politi spiller med lukkede kort i sagen om den daværende Værnsfælles Forsvarskommandos finansdirektør, AE, som bliver efterforsket for muligt brud på forvaltningslovens regler om habilitet. Hvis ikke politiet har rejst sigtelse senest den 13. december, risikerer sagen at falde på grund af forældelse.

Uret tikker i sagen mod den daværende Værnsfælles Forsvarskommandos finansdirektør. Hun bærer initialerne AE, og i juli sagde hun op midt i sin barsel – og midt i den efterforskning mod hende, som har stået på siden efteråret 2018. Sagen kom frem som en af flere, da dette medie i fjor afdækkede en lang række sager om inhabilitet og nepotisme i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer