spot_img

Efterårsferien bød på et skræmmende sikkerhedspolitisk jordskælv

ANALYSE: Donald Trumps optræden på den internationale scene og Tyrkiets offensiv i Syrien må få det til at løbe koldt ned ad ryggen på europæiske ledere. Venner bliver dolket i ryggen, og fjender får hjælp fra den part, der burde være vores sikkerhedsgaranti. Ugerne 41 og 42 udviklede sig til et sikkerhedspolitisk mareridt for Vesten.

Det var ikke alle steder på kloden, at uge 42 blev brugt til en hyggelig efterårsferie med familien. På den sikkerhedspolitiske scene udspillede sig et drama, man roligt kan betegne som et jordskælv – om end varslet gennem adskillige måneder og for så vidt spået allerede under præsident Barack Obama. Det handlede om Syrien og USA’s...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Halken
Læser
Halken
20. oktober 2019 20:07

“Nogle vil smide Tyrkiet ud af Nato, men det gavner ingen andre end

Rusland, som står klar med åbne arme for at lave sikkerhedspolitiske

aftaler med Erdogan.”

https://twitter.com/VolunteerReport/status/1185680185812799488