spot_img

Brave Lion gav værdifuld træning i den første store brigadeøvelse siden 2004

Fredag sluttede den største militærøvelse i Danmark i mange år. Gennem små to uger har over 2.000 soldater fra ind- og udland øvet traditionelle dyder som angreb og forsvar i Oksbøl. Chefen for 1. brigade har svært ved at få armene ned, men glæder sig til at få artilleri og opdaterede kampvogne indfaset i brigaden.

De har kæmpet i typisk dansk efterårsvejr med regn, kulde, sol og vind. Fredag sluttede ”Brave Lion”, som var den største militærøvelse i Danmark i 15 år. Ikke siden 2004 har Oksbøl lagt øvelsesterræn til en brigadeøvelse af samme omfang. Dengang samlede den daværende 1. jyske brigade 3.500 soldater bestående af både professionelle enheder og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer