spot_img

Flere forhold taler for, at auditørkorpset rejser tiltale mod H.-C. Mathiesen

ANALYSE: Det vil være i H.-C. Mathiesens såvel som Forsvarets, auditørkorpsets og ikke mindst offentlighedens interesse, at sagen mod den nu tidligere hærchef kommer for retten. Uden rettens ord vil mistanken altid klæbe sig til de samme myndigheder og personer. Status på en sag, som kan ende i en historisk retssag.

Om få uger runder vi årsdagen for, at Forsvarsministeriets Auditørkorps på eget initiativ indledte en forundersøgelse af forhold omhandlende den daværende hærchef Hans-Christian Mathiesens embedsførelse. Det skete på baggrund af en artikel i dette medie, som afdækkede mulige forhold af magtmisbrug og nepotisme begået af hærchefen. Historien ”H.-C....

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer