spot_img

Oberst Susanne Lund bliver talsperson og kommunikationschef for Forsvaret

Forsvarschefen har ansat oberst Susanne Lund som ny chef for Presse- og Kommunikationsafdelingen i Forsvarskommandoen. Hun får til opgave at styrke Forsvarskommandoens kommunikation indadtil og udadtil ved blandt andet at gøre kommunikationen mere tydelig i sager og debatter på Forsvarskommandoens område.

Når pressen fremover henvender sig til Forsvaret med henblik på at få en kommentar til dette og hint, vil det ofte være oberst Susanne Lund, som svarer. Forsvarschefen har ansat hende som talsperson for Forsvaret og ny chef for Presse- og Kommunikationsafdelingen i Forsvarskommandoen, og hun forlader dermed sit nuværende job som chef for Veterancentret.

Hendes opgave bliver at styrke Forsvarskommandoens kommunikation indadtil og udadtil ved bl.a. at gøre kommunikationen mere tydelig i sager og debatter på Forsvarskommandoens område.

”Kommunikation er et centralt og vigtigt fagområde, hvor man som organisation blandt andet sætter sin identitet og eksistensberettigelse til debat. Jeg er stolt over at være ansat i Forsvaret. Det er en kompleks og mangeartet organisation, som løser vanskelige opgaver, og jeg glæder mig derfor til at tage fat på udfordringerne,” siger Susanne Lund.

Har international erfaring fra Bosnien og Afghanistan

Hun kommer fra den logistiske del af Hæren og har operativ erfaring som kompagni- og bataljonschef foruden international erfaring fra missioner i Bosnien og Afghanistan. Derudover har hun blandt andet været sagsbehandler i Forsvarskommandoen og chef for Center for Landmilitære Operationer på Forsvarsakademiet. I Forsvarsministeriet glæder forsvarsminister Trine Bramsen (S) sig over at få Susanne Lund som talsperson for Forsvaret.

“Jeg ønsker, at Forsvaret skal have en klar og gennemsigtig kommunikation. Jeg kender Susanne, der er empatisk og vellidt i organisationen. Derfor er jeg glad for, at hun nu skal være kommunikationschef i Forsvarskommandoen,” siger forsvarsministeren.

Det var forsvarschef Bjørn Bisserup, som oven på et efterår og en vinter i modvind på grund af alle sagerne om inhabilitet og nepotisme i Forsvaret besluttede sig for at oprette den nye stilling som talsperson for Forsvaret med chefansvar for presse- og kommunikation i Forsvarskommandoen. Han mener, at Susanne Lund er den rette person til jobbet.

”Susanne har gennem sin tjeneste udviklet gode ledelses- og formidlingsmæssige kompetencer, som samlet set gør Susanne til den helt rigtige til at gå forrest på kommunikationsområdet i Forsvarskommandoen,” siger Bjørn Bisserup.

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer