spot_img

Manden bag flagdagen: “Jeg tænker ikke over mit eget benarbejde, slet ikke”

FLAGDAG: Efter sin udsendelse med Hold 1 til Afghanistan og Musa Qala i 2006 fik Kim Eg Thygesen idéen om at skabe en national flagdag for udsendte og faldne danske soldater. I dag fylder flagdagen 10 år, men Kim Eg Thygesen tænker ikke meget over sin egen rolle i skabelsen. Han fik senere selv PTSD, forlod Forsvaret og har lært at acceptere sin sygdom.

Det har været en lang rejse. Og der er føget meget sand gennem ørkenen siden dengang i 2006, da Kim Eg Thygesen rullede ind i Afghanistan på Hold 1 og lå i to måneders heftig krig med Taleban i byen Musa Qala. I dag er han hjemme i Danmark, har forladt forsvaret ufrivilligt – det vender vi tilbage til – men har fundet ro i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer