spot_img

Sagen om H.-C. Mathiesen skaber kludder i forsvarschefens ventede chefkabale

ANALYSE: Den fortsatte usikkerhed om den nu tidligere hærchef H.-C. Mathiesen bliver ved med at spænde ben for forsvarschefens chefkabale. Hvad skal der ske med Michael Lollesgaard? Hvem skal være chef for Danmarks Militære Repræsentation ved Nato? Og hvor længe forbliver stillingen som chef for Hærkommandoen midlertidig? Meget peger på en foreløbig afklaring inden for et par uger.

Hvilken fremtid har generalmajor Hans-Christian Mathiesen i Forsvaret? Hvor længe skal generalmajor Kenneth Pedersen være midlertidig chef for Hæren? Hvem skal være chef for Danmarks Militære Repræsentation ved Nato? Og hvad skal der ske med generalløjtnant Michael Lollesgaard, som nu i tre...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer