spot_img

Kritik af InterForce-samarbejdet: ”Det har karakter af bestikkelse”

InterForce er sat i verden for at give soldater af reserven de bedste betingelser for at forrette militærtjeneste. Meget af aktiviteten i det civilt-militære samarbejde består imidlertid af jagter og golfarrangementer, og det vækker forargelse – også blandt deltagerne. InterForce-formand Søren Gade afviser kritikken.

Dommen falder prompte:

”Det har karakter af bestikkelse og fedterøveri. Når det her er det eneste, de kan finde på, løser de ikke opgaven bag de fine intentioner.”

Så skarp er kritikken fra erhvervslederen Michael, der gennem flere år har deltaget i en lang række InterForce-arrangementer, men nu går i rette med typen af aktiviteter. Michael ønsker ikke...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
M. Jacobsen
Læser
M. Jacobsen
19. juli 2019 16:28

Man har slettet listen…

“Ja lad os fjerne beviserne, så forsvinder sagen nok af sig selv.”
Det er efterhånden ved at være standard mantraet i Forsvaret, når ubehagelige spørgsmål dukker op.

Og hvis hele Interforce projektet kun bygger på varm luft og ikke bindende hensigtserklæringer, kunne pengene bruges bedre i et økonomisk udpint Forsvar!