spot_img

Mistænkt finansdirektør fratræder sin stilling med udgangen af juli

Finansdirektør AE vender ikke tilbage til sit topjob i Forsvarskommandoen, når hendes barselsperiode er overstået. Hun bliver fortsat efterforsket af Midt- og Vestjyllands Politi mistænkt for brud på forvaltningslovens regler om inhabilitet og fratræder sin stilling den 31. juli. Det bekræfter Forsvarsministeriet.

Der foreligger endnu ikke nogen juridisk afklaring, men sagen mod Forsvarskommandoens finansdirektør får nu konsekvenser. Hun hedder AE, og Forsvarsministeriet bekræfter over for OLFI, at hun selv har opsagt sin stilling og fratræder sit job den 31. juli.

Læs også: Ministerium undersøger finansdirektør for nepotisme

Baggrunden er ganske speget. AE blev i juni...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
RipperYou
Læser
RipperYou
8. juli 2019 10:46

Det er skræmmende læsning at vi de facto har bananstatsstatus i Forsvaret.