spot_img

Hård straf til soldat på Bornholm for opbevaring af skarpladt maskinpistol

En 34-årig finskytte fra Opklaringsbataljonen på Bornholm er idømt tre års ubetinget fængsel for opbevaringen af en skarpladt maskinpistol og øvrige ulovlige våben og våbengenstande i sit hjem. Straffen hænger sammen med de seneste års markante stramninger af våbenloven i de såkaldte bandepakker.

Det koster en 34-årig soldat fra Almegårds Kaserne på Bornholm tre års ubetinget fængsel, at Forsvarsministeriets Auditørkorps under en ransagning i slutningen af 2018 fandt en række ulovlige våben og våbengenstande foruden en skarpladt maskinpistol i mandens hjem. Han blev arresteret og har siddet varetægtsfængslet ind til retssagen, som kørte ved Retten på Bornholm i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer