spot_img

Hvilke overvejelser gør en statsminister sig om den næste forsvarsminister?

ANALYSE: Efter købet af nye kampfly og indgåelsen af et seksårigt forsvarsforlig med en mindre tillægsaftale er der skabt politisk ro om Forsvaret i den kommende valgperiode. Det skaber en oplagt mulighed for den kommende statsminister til at prøve en ung og mindre erfaren minister som ny forsvarsminister.

Om præcis to uger går danskerne til folketingsvalg. Skal man tro den seneste meningsmåling lavet af Epinion for DR, hedder landets kommende statsminister formentlig Mette Frederiksen (S). I hvert fald står rød blok til at få 53,2 pct. af stemmerne mod blå bloks 40,9 pct. Det er en meget markant forskel, som det kan væres svært at se, hvordan de blå partier skal vende til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer