spot_img

Hjort beskylder OLFI for ”klapjagt” og ”stalking” mod personaledirektør

INTERVIEW: Forholdet mellem OLFI og ledelserne i Forsvarsministeriet, Forsvarsministeriets styrelser og Forsvaret kunne være bedre. Det kom tydeligt frem, da OLFI kort inden udskrivelsen af folketingsvalget interviewede forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen om Forsvarsministeriets kommunikation – eller rettere mangel på samme. Ministeren mener, at OLFI har overskredet en grænse.

Indrømmet. Det er nok det mest aparte interview, som jeg endnu har gennemført. Det udviklede sig måske også mere til en samtale end et regulært interview. Udgangspunktet var et oprigtigt ønske fra OLFIs side om at få svar på, hvor vidt Forsvarsministeriet kan undslå sig at svare på spørgsmål,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
M. Jacobsen
Læser
M. Jacobsen
8. maj 2019 11:20

Det er tydeligt, at FM er ude i et ærinde hvor han prøver at lukke ned for flere pinlige artikler om Forsvarets ledelse.
Og det er også meget typisk for Claus Hjort Frederiksen at bruge den aggressive stil, når han ikke længere kan affærdige sandheden.

Alt dette bør ikke overraske nogen.

Hvad der derimod er overraskende er, at FM trækker resten af Forsvarets personel ind i sagen, hvor der udelukkende har været fokus på en ledelse som ikke har været fine i kanten.
OLFI har på intet tidspunkt antydet at hele Forsvaret er bundråddent, eller noget andet i den stil!
Fokus og artikler har udelukkende været rettet mod Forsvarets ledergruppe.

Derfor er FMs anklage et stykke ulækkert politisk arbejde, hvor han inddrager resten af Forsvarets personel, i et ynkeligt forsøg på at udstille OLFI som et medie der kun er ude på at stille hele Forsvaret i et dårligt lys.
Uanstændigt at man for at dække over en skummel kultur i ledelsen, prøver at bruge resten af personellet som et skudsikkert panser der skal forhindre yderlige angreb på ledelsen.

ottochristensen
Læser
ottochristensen
8. maj 2019 17:52

Jeg er helt enig med M. Jacobsen.
Claus Hjort Frederiksen forsøger ved sit angreb på OLFI, at tilsløre sin slappe ledelsesstil som forsvarsminister. Claus Hjort Frederiksen burde takke OLFI for afsløring af de unøjagtigheder og misforvaltning, der har fundet sted / finder sted , i Forsvarsministeriets øverste ledelseslag.
OLFI er de danske skatteyderes garant for at forsvarsbevillingerne ikke går til tant og fjas hos officerer med guldkyser.