spot_img

»Jeg kører i tog til lufthavnen, og det har jeg gjort siden december«

INTERVIEW: Kommandørkaptajn Bjørn Martin Röst fra Specialoperationskommandoen (SOKOM) i Aalborg fortryder, at han i 2018 parkerede i Københavns Lufthavn for 43.430 kr. på Forsvarets regning. Mandag aften fangede OLFI ham på en tjenestetelefon til et interview om rejsevaner, indkøb, journalistik og en afklaring på, hvordan SOKOM kan læse OLFIs artikler uden at være abonnent.

Han er formentlig den mest omtalte person i Forsvaret i den forgangne uge. Kommandørkaptajn Bjørn Martin Röst er stabschef i Specialoperationskommandoen (SOKOM) på Flyvestation Aalborg og for alvor kommet i søgelyset fra flere sider, efter OLFI i denne uge kunne fortælle en række opsigtsvækkende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Kim Jørgensen
Læser
Kim Jørgensen
17. maj 2019 7:26

Konsekvensen her må jo være ganske klar. Som det tidligere er set i Søværnet (og formentlig også i de andre værn), så har man tidligere “udnævnt” – kommandørkaptajner til Orlogskaptajn og i mindst et andet tilfælde 2 grader ned fra Kommandør til Orlogskaptajn.
Måske Hr. Bjørn Röst bør stå til en “udnævnelse”….