spot_img

SOKOMs forsikringscirkus skyggede for en ellers smuk begravelse af jæger

ANALYSE: Den fatale faldskærmsulykke i USA har afdækket, at SOKOM beordrer specialstyrker på farefulde kurser hos civile udbydere i udlandet uden at have styr på de helt grundlæggende militære rejsedokumenter. Chefens (sø)forklaring kaster skam over SOKOM, hvor jægere og frømænd går en usikker fremtid i møde uden at ane, om de er købt eller solgt.

Fredag tog familie og kolleger en sidste afsked med den jægersoldat, som på tragisk vis omkom den 4. marts under en faldskærmsulykke i USA. Af Forsvarets pressemeddelelse dagen efter fremgik det, at soldaten var død under en øvelse. Offentligheden kunne derfor ikke få anden opfattelse, end at soldaten deltog i en militær...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer