Ny udgave af “O-Rummet” interviewer forskerne bag Krigsudredningen

0
Fremover kan du finde OLFIs podcast på Soundcloud, Spotify og iTunes.

Det andet afsnit af OLFIs podcast “O-Rummet” er nu tilgængeligt på Spotify, iTunes og Soundcloud. Vi har fokus på Krigsudredningen og interviewer forskerne bag – Rasmus Mariager og Anders Wivel. Og så samler vi op de vigtigste historier den seneste måned. Du kan lytte med helt gratis.

I starten af februar kunne et forskerkollektiv fra Københavns Universitet fremlægge resultaterne af den såkaldte krigsudredning, som et flertal i Folketinget bestilte i foråret 2016. Udredningen er en uvildig undersøgelse af de politiske beslutningsprocesser, der gik forud for Danmarks deltagelse i krigene i Kosovo, Irak og Afghanistan.

Læs også: Krigsudredningen dokumenterer det, som vi egentlig godt vidste i forvejen

Vi tager i dette afsnit af ”O-Rummet” en længere snak med forskningslederne om krigsudredningens konklusioner, om samarbejdet med de ansvarlige politikere og embedsmænd og om den siddende regerings blanke afvisning af anbefalingerne.

OLFI har lagt det andet afsnit af podcasten O-Rummet ud på Spotify, iTunes og Soundcloud. Du kan lytte til podcasten kvit og frit. Den varer 55 minutter og giver dig underholdning til tiden i toget eller på landevejen. God lyttelyst!

Editor Ernstved bylinephoto

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer