spot_img

Ny udgave af “O-Rummet” interviewer forskerne bag Krigsudredningen

Det andet afsnit af OLFIs podcast “O-Rummet” er nu tilgængeligt på Spotify, iTunes og Soundcloud. Vi har fokus på Krigsudredningen og interviewer forskerne bag – Rasmus Mariager og Anders Wivel. Og så samler vi op de vigtigste historier den seneste måned. Du kan lytte med helt gratis.

I starten af februar kunne et forskerkollektiv fra Københavns Universitet fremlægge resultaterne af den såkaldte krigsudredning, som et flertal i Folketinget bestilte i foråret 2016. Udredningen er en uvildig undersøgelse af de politiske beslutningsprocesser, der gik forud for Danmarks deltagelse i krigene i Kosovo, Irak og Afghanistan.

Læs også: Krigsudredningen dokumenterer det, som vi egentlig godt vidste i forvejen

Vi tager i dette afsnit af ”O-Rummet” en længere snak med forskningslederne om krigsudredningens konklusioner, om samarbejdet med de ansvarlige politikere og embedsmænd og om den siddende regerings blanke afvisning af anbefalingerne.

OLFI har lagt det andet afsnit af podcasten O-Rummet ud på Spotify, iTunes og Soundcloud. Du kan lytte til podcasten kvit og frit. Den varer 55 minutter og giver dig underholdning til tiden i toget eller på landevejen. God lyttelyst!

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer