spot_img

Dansk jægersoldat omkommet under faldskærmsøvelse i USA

En dansk jægersoldat er omkommet ved en faldskærmsulykke, oplyser Forsvaret tirsdag eftermiddag. Ulykken er sket i forbindelse med et træningsspring i USA, og de nærmere omstændigheder er nu ved at blive undersøgt.

En soldat ved Jægerkorpset er i går omkommet ved en faldskærmsulykke i USA, skriver Forsvaret i en pressemeddelelse.

“Det er med stor sorg, at jeg i nat modtog melding om, at en af vores soldater er omkommet i forbindelse med et faldskærmsspring. Mine tanker går til de efterladte, og vi vil nu rykke sammen og støtte de pårørende i denne svære tid,” udtaler chef for Specialoperationskommandoen, generalmajor Peter Boysen.

Det er endnu uvist, præcis hvad der er gået galt. De nærmere omstændigheder bliver nu genstand for en undersøgelse, skriver Forsvaret, der understreger, at man ikke har mere at tilføje på nuværende tidspunkt.

Andre læste også

Vi må tale om garnisonering, hvis bemandingsudfordringen skal løses

DEBAT: Den nuværende garnisonering i Hæren er en af de primære kilder til den udfordrede bemandingssituation. Det er nødvendigt at tage den op til revision og diskutere de geografiske rammer, hvis yngre soldater skal have lyst til at blive i Forsvaret mere end et par år, mener premierløjtnant Christian...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer