spot_img

Dansk jægersoldat omkommet under faldskærmsøvelse i USA

En dansk jægersoldat er omkommet ved en faldskærmsulykke, oplyser Forsvaret tirsdag eftermiddag. Ulykken er sket i forbindelse med et træningsspring i USA, og de nærmere omstændigheder er nu ved at blive undersøgt.

En soldat ved Jægerkorpset er i går omkommet ved en faldskærmsulykke i USA, skriver Forsvaret i en pressemeddelelse.

“Det er med stor sorg, at jeg i nat modtog melding om, at en af vores soldater er omkommet i forbindelse med et faldskærmsspring. Mine tanker går til de efterladte, og vi vil nu rykke sammen og støtte de pårørende i denne svære tid,” udtaler chef for Specialoperationskommandoen, generalmajor Peter Boysen.

Det er endnu uvist, præcis hvad der er gået galt. De nærmere omstændigheder bliver nu genstand for en undersøgelse, skriver Forsvaret, der understreger, at man ikke har mere at tilføje på nuværende tidspunkt.

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer