spot_img

Personalestyrelsen åbner op og giver medarbejderne indblik i chefvederlag

I Forsvarsministeriets Personalestyrelse har de ansatte gennem flere år haft fuldt indblik i størrelsen på vederlag og tillæg til alle menige medarbejdere og ikke mindst begrundelsen for tildelingerne. Men chefernes vederlag har været hemmelige. Efter OLFIs interesse for sagen åbner ledelsen nu op.

Det hedder sig, at man som dygtig leder skal gå foran med det gode eksempel. Af samme årsag har det undret mange medarbejdere i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og givet anledning til en del murren i krogene, at begrundelserne for tildeling af engangsvederlag til menige medarbejdere er lagt til internt skue for alle ansatte med fulde navne og beløbsstørrelser – mens detaljer...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jack Plum
Læser
Jack Plum
2. marts 2019 19:21

Nu skal vi sende helikoptere og personel til Sahara, har nogle kandidater til besætningslisten.