spot_img

CS-formand harcelerer over vederlag til nyudnævnt oberstløjtnant

Det er ifølge fagforeningen CS ude af proportioner, at en oberstløjtnant få måneder efter sin udnævnelse kunne få udbetalt et engangsvederlag på 70.000 kr. I HOD ser formanden mere afdæmpet på vederlaget, som dog ligger markant over gennemsnittet for oberstløjtnanter.

Det har vakt en del opsigt og debat, at en oberstløjtnant få måneder efter sin udnævnelse kunne få udbetalt et pensionsgivende engangsvederlag på 70.000 kr. Det skete i december 2015, da AE som finansdirektør i Værnsfælles Forsvarskommando i Karup belønnede sin nyansatte chef for planlægnings- og analysesektionen i Økonomidivisionen, som OLFI kunne fortælle torsdag. Han blev ansat som major i juni...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Anders Puck Nielsen
Læser
Anders Puck Nielsen
18. januar 2019 19:45

Jeg tror der er noget galt med den lønstatistik der linkes til. Det kan ikke være rigtigt at det gennemsnitlige engangsvederlag for en marinekonstabel er 30.249 kroner, og at en marineoverkonstabel får 52.006 kroner. Premierløjtnanter får med garanti heller ikke 35.310 i snit. Det er bare eksempler – den er gal mange steder.

Mh
Anders

ottochristensen
Læser
ottochristensen
19. januar 2019 21:05

Hej Anders
Jeg synes det er udtryk for stor ansvarlighed, at CS tager afstand fra forsvarsledelsens uanstændige forvaltning af statens midler. Jeg håber sagerne bliver nøje undersøgt, og eventuelle forseelser bliver sanktioneret.
Om den lønstatistik der henvises til er korrekt eller ej, er sagen om finansdirektøren og den hemmelige kærestes 60.000 kroners engangsvederlag, fuldstændigt uvedkommende.

Anders Puck Nielsen
Læser
Anders Puck Nielsen
19. januar 2019 22:47

Det var egentlig mest tænkt som en information til Peter Ernstved Rasmussen om at der er noget galt med statistikken. Måske er tallet for oberstløjtnanter også forkert.

Mh
Anders