spot_img

Radikale sætter sikkerhedspolitikken på den politiske dagsorden

Med få måneder til næste folketingsvalg valgte De Radikale i denne weekend at lægge hovedfokus på sikkerhedspolitikken, da partiet holdt nytårsstævne. Partiet vil allerede til efteråret have en folkeafstemning om det danske EU-forsvarsforbehold og foreslår politisamarbejdet fra retsforbeholdet taget med i samme afstemning.

Historisk set har De Radikale trukket i den pacifistiske retning. Men verden ændrer sig, og ved partiets nytårsstævne på Nyborg Strand i weekenden lancerede partiformand Morten Østergaard et forslag, som på trods af sin begrænsede nyhedsværdi alligevel formåede at vække en del opsigt. Mens dagen langsomt gryede over Storebælt, kørte historien i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
T. Halken
Læser
T. Halken
7. januar 2019 14:14

CHF var selv med til at underminere vælgernes tillidt ved at lave grin med os, med tilvalgsordningen. Det var noget sludder. Enten spørger man vælgerne ja/nej eller også spørger man ikke. Det andet er at gør grin med vælgerne.
Men vi har brug for at droppe de to forbehold og hellere nu end senere.